zaczepny napisał:
Pozdrawiam wszystkich pomagających i mających coś sensownego do napsania do pytania zawartego w temacie.
Mówisz i masz.....Gdy już odwiedzisz Baekelandplein w Eindhoven,zrób tak....Wyjeżdżając stamtad-na pierwszych światłach skreć w prawo...jedź prosto w kierunku wiaduktu do nastepnych swiateł...Na nich skręć też w prawo i jedź wzdłuż takiego parkingu długą prostą równoległą do nasypu kolejowego (musisz go mieć po prawej ręce)...Od 20.00 do 02.00 zmienia sie to w Sex Zone...Podjeżdżasz pod "budkę" stróza,wybierasz panienkę,i wjeżdżasz z nią w box,za parawan....Płacisz taniej jak na Baekelandplein,ale "dodatki" masz gratis
....Rózne,różniste tam stoją-taka rosyjska ruletka :d ,ale trafisz terz i na extra hiper którym brakuje np.na bilet
I'am Eindhovener,to mój rejon biwakowania więc wiem co mówię
Co do Den Bosch...hmmmmm...jako takich czerwonych ulic tam niema,aczkolwiek nie mówie ze wogóle nic nie ma
Na początek musiałbys się dostać na stacje kolejową,obok pomnika smoka-Stationplein...I potem iść...hmmmmm i tu dylemat...2x wiozłem tam swoja ekipe tynkarską w "stanie wskazujacym'' i dokładnie nie wiem gdzie chodzą,bo w obu przypadkach musiałem zostać w aucie aby pilnować kogoś,kto nie dotrwał i zaniemógł.....Jeśli masz życzenie
zaczepny,to moge albo skontaktować Cie z nimu,lub poprostu dowiedzieć sie o namiary.....daj znać,dla mnie to nie problem...
Have a nice day.......